Vareautomat

En snack, en magemetter eller energi når du aller mest trenger det? Sodexos snacks- og vareautomater er ypperlig på arbeidsplasser der folk tilbringer mye tid.

Enkelt
Konseptet er like enkelt som det er lønnsomt – kunden leier én eller flere automater fra Sodexo, og tar seg av drift, salg og påfylling. Sodexo tar seg av teknisk vedlikehold og eventuelt levering av ingredienser og tilbehør.

Vi stiller mer enn gjerne våre kunder i kontakt med vårt brede nettverk av leverandører og deler selvfølgelig vår kunnskap om drift. En løsning som dette kan fint erstatte små ulønnsomme kantiner eller fungere som et tillegg eller en ekstraservice til eksisterende kantineløsning.

Snacksautomat fra Sodexo. Snacks og mellommåltider.

Snacksautomat

Vi i Sodexo sørger for at dere får et tilbud av produkter som dere ønsker, og som gir dere de små gledene i hverdagen.


Med snacksautomaten fra Sodexo får du et variert utvalg av populære sjokolader, snacks, pastiller, drops og lettere måltider!

Finn ut mer

Vareautomat fra Sodexo. 480 TOP

480 TOP

FAS 480 Top er en vareutomat hvor du kan servere ferske varer og snacks. Vareautomaten tilfredsstiller Mattilsynet sine krav til
behandling av fersk mat. Automaten har 10 tromler og kan ta opp til
470 produkter. Hver trommel justeres etter størrelsen på produktene og har en kapasitet på 5-47 produkter pr. trommel. Det er én temperatursone i hele automaten.

Finn ut mer

Vareautomat fra Sodexo. Snacks og mellommåltider. FASTER 900

FASTER 900

Faster 900 er en serie med vareautomater som har fra 1-3 temperatursoner. Automaten tilfredsstiller Mattilsynets krav til behandling av fersk mat. De ulike sonene er beregnet for snacks, enkle måltider og drikke.

Man kan velge mellom tre ulike modeller som dekker tre ulike behov.


Finn ut mer

Vareautomat fra Sodexo. Snacks og mellommåltider. FAST 900

FAST 900

Med Fast 900 har du mulighet til å få kald
drikke og snacks i én automat.

Finn ut mer